Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8.00-17.00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.09.2021
V pátek dorazí šedé plátno k výrobku č.235,takže je opět v nabídce.Novinky jsou přidávány průběžne a během tohoto týdne ještě vložím do nabídky jedno ... číst celé
01.09.2021
Vážení zákazníci zdravím po prázdninách, od 1.9.2021 bude probíhat úprava stránek (asi 14 dnů) a to hlavně kvůli lepší přehlednosti výrobků a objedná... číst celé
31.08.2021
Proběhne plánovaná úprava webu.. číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely vyplnění kontaktních formulářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely vyplnění kontaktních formulářů
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Eva Kohoutová., se sídlem Hrušov 11,294 73 Brodce, IČ 44867735, zapsaná u ŽÚ v Mladé Boleslavi,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • dodací adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • odpovědi na dotaz v kontaktním formuláři
    • zaslání vzorku látky u vybraného výrobku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • odpovědi na dotaz v kontaktním formuláři
    • zaslání vzorku látky u vybraného výrobku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Newsletter

 

Původní stránky

Rychlý kontakt
Atelier Evelína
Po-Pá 8.00-17.00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz